Nyaralnál, de nem tudod elhelyezni a kutyád? Vagy pár órára sem hagynád egyedül? Van megoldás! Kutyák játékkal, mozgással egybekötött megőrzését is vállalom.

Fontos megjegyezni, hogy a kutyamegőrzés nem minden kutya számára megfelelő! Néhány kutya számára a változás stresszt és szorongást okozhat. Fontos a kutya egyéni igényeinek és temperamentumának figyelembevétele.

Ha a kutyád volt már panzióban, családnál, kiszakítva a megszokott hétköznapokból egy-két napra, akkor a hosszabb távú (akár több napos) megőrzés is szóba jöhet. Ez esetben kényelmes és biztonságos helyeket biztosítok a kutyák számára, ahol pihenhetnek és alhatnak. Egy személyes kennelben kerül elhelyezésre a kutya, és a táplálásról is gondoskodom, figyelembe véve az egyedi étrendi igényeket.

Emellett biztosított a testmozgás, játszótér, ahol a kutya szabadon mozoghat és játszhat. Ez segít fenntartani a kutyák fizikai és mentális egészségét, és lehetőséget ad a társas interakciókra más kutyákkal.

Itt léte alatt figyelemmel kísérem a kutyák viselkedését, ellenőrzöm az étkezést és a gyógyszerek adagolását (ha szükséges).

Amit kínálunk:

  • Garantált lemozgatás (2 óránkénti munka, gyakorlás, játék)
  • 800m2 terület áll a kutyák rendelkezésére, épített akadályokkal, fürdési lehetőséggel.
  • Rossz idő esetén zárt, szélvédett helyen történő elhelyezés
  • Kérésre háztól-házig szolgáltatás, amely magában foglalja az elhozást-megőrzést-hazautaztatást is 30km-en belül (A díjak menüben feltüntetett díjszabás szerint).
  • Megőrzés bruttó díja: 1200Ft/óra 1-5 óra esetén, 6-8 óra esetén 1000 Ft/óra vagy 6000Ft/nap (éjszakai megőrzés esetén)